Meedoen
Vrijblijvend inschrijven

Meedoen is eenvoudig: je maakt vrijblijvend je interesse kenbaar door een ‘voorinschrijving’ te doen. Een uitgebreide handleiding vind je hier.

Heb je al ingeschreven?
Naar gebruikers pagina

Schrijf je vrijblijvend in op de site Zon op Nederland. Zon op Nederland doet deze administratie voor ons. Je geeft hierbij aan hoeveel certificaten je wilt. Je moet je wel registreren voor je kunt inschrijven.

Belangrijk! Als je op de Akkoord-knop klikt, dan bevestig je daarmee je inschrijving en zul je een factuur ontvangen voor een aanbetaling.

Inschrijven

Geef een minimaal en maximaal aantal gewenste certificaten op. Wij houden je op de hoogte van de voortgang van het project en nodigen je uit voor bijeenkomsten.

Als er voldoende interesse is om het project door te laten gaan, kan iedereen zich echt inschrijven. Dan beslis je of je meedoet en zo ja met hoeveel certificaten. Ondertussen gaan wij verder met de voorbereiding van de installatie. Zodra er voldoende deelnemers zijn, wordt de installatie aangelegd, het bestuur wijst aan iedere deelnemer een aantal certificaten toe, nooit meer dan het opgegeven maximum en bij voorkeur niet minder dan het minimum, en start de zonnestroomproductie. Houd hiervoor het Nieuws in de gaten.

Realiseer je wel dat je niet meer stroom kunt verrekenen dan je verbruikt. Een gemiddeld gezin verbruikt 3500 kWh per jaar en een certificaat wekt ongeveer 250kWh op. Dus een gemiddeld gezin heeft aan 14 certificaten genoeg!

Meehelpen om nieuwe leden te werven?

Zelf meehelpen